Instrumenter till vätske och gasanalyser

CKE rådger och säljer mät och analysutrustning som täcker alla behov inom analyser av gaser, vätskor, fukt och temperatur. Produkterna kommer från ledande leverantörer över hela världen. Med dessa och våra egna specialanpassande produkter och system kan vi tillmöteskomma både standard och de speciella krav som ni kan ha i er verksamhet.

Ni är välkomna att kontakta vår service avdelning, der för ärende gällande reparation eller underhållsservice dygnet runt.
 

Har du ett konkret projekt och ni behöver ett bollplank så är ni välkomna att ringa oss på 042 55 1 44 för ett oförpliktigande samtal.

 

Kontakta oss och hör vad vi kan göra för dig

C.K. Environment

CKE Systembyggnad - skräddarsydda lösningar

Skräddarsydda lösninga och specialuppdrag

I vår verkstad bygger vi unika system helt efter Era önskemål och behov. Vi kan i vår egen verkstad producera produkter helt efter era behov, möta alla standarder och special krav.

Våra argenturer inom vätskeanalys

Ledande analysinstument för mätning av vätskor och vattenkvalitet

SWAN är en av de ledande producenter av analysinstrument för mätning i vätskor. De utvecklar och tillverkar processanalysinstrument för övervakning av vattenkvaliteten. Ursprungligen fikuserade de på simhallar och dricksvatten men även på avloppsvatten. I dag täcker deras produkter en betydligt större mäng applikationer.

Beställ Swan Chematest

Beställ Chematest

Enkelt att beställa din SWAN Chematest, tillbehör och fyllning.

 

 

  
Gå till beställningsformuläret

Beställ service

Om du har en produkt som du behöver få service på, fyll i först vårt serviceformulär.

 

 

Beställ service

Anmälan nyhetsbrev

Vill du ha nyheter och historier i dina intresseområden?

 

 

 

 

Läs mer och anmäla dig